Automester e+

Automester E+ services

Vi er AutoMester E+ værksted. Det betyder, at vi har valgt at investere yderligere i digitalisering og convenience for dig som kunde. I takt med, at antallet af el- og hybridbiler stiger, investerer vi også i el-ladestandere og el- eller hybridlånebiler.

Gør bilen grønnere

Miljøet lider, fordi vi udleder for meget CO2, og bilerne har en del af skylden. Heldigvis er der en række ting, du selv kan gøre for at køre lidt mere miljøvenligt i din bil – allerede i dag..

Plant et træ

Som AutoMester E+ værksteder giver vi et bidrag til Plant et Træ i Danmark, når du får udført et serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter. Det svarer til at der plantes et træ i Danmark pr. serviceeftersyn.

E+ Vejhjælp

Der er mange fordele ved at vælge et AutoMester E+ værksted – én af dem er, at når du får lavet service efter fabrikkens forskrifter, så medfølger et års E+ Vejhjælp.

El-ladestandere

Oplad din elbil eller plugin-hybrid op hos dit lokale AutoMester E+ værksted.

El-hybrid lånebiler

Kør grønnere med en el eller hybridlånebil mens din bil er på værksted.

E+ Serviceaftale

En serviceaftale på din bil fungerer som et almindeligt abonnement, hvor du får udgifterne fordelt pr. måned ud over året.

Services fra AutoMester

Vores værksted er medlem af Danmarks største værkstedskæde AutoMester, og vi ved at det forpligter. Du kan derfor altid forvente god service, når du træder ind på vores værksted.

Vejhjælp i hele Europa

Med AutoMester AutoHjælp, er du ikke kun sikret bugsering af din bil i Danmark, men faktisk i hele Europa. Fra kun 450,- kr. pr. år.

Automester KontoKort & Billån

Vi tilbyder AutoMester KontoKort til finansiering af værkstedsydelser og AutoMester Billån til finansiering af ny bil.

3 års garanti på reservedele

AutoMester giver altid 3 års garanti på alle nye reservedele, som vi sætter i bilen. Det giver dig den ekstra tryghed.

Dæk med 3 års garanti

AutoMester tilbyder en unik udvidet 3 års garanti på Bridgestone dæk. Den dækker fabriksfejl, eller hvis dækket punkterer.

Forsikringsskader

Vi tilbyder reparation af alle typer skader, lige fra stenslag til reparation af større trafikskader på biler til private.

Serviceaftale

En serviceaftale på din bil fungerer som et almindeligt abonnement, hvor du får udgifterne fordelt pr. måned ud over året.

Kontaktinformation

Skadecenter På Toppen ApS
Tømmervej 2c
7080 Børkop
CVR : 38995391

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
07:30 - 16:00
07:30 - 16:00
07:30 - 16:00
07:30 - 16:00
07:30 - 14:00
Efter aftale
Efter aftale

Kviklinks

Webdesign af I-Vækst